Lån og realkredit i Danmark                                                                                               information omkring lån og udtryk

 

Bedste kreditforening i Danmark? BRF kredit, Totalkredit, Nykredit og Realkredit Danmark?

 

 

I Danmark er der ikke den store forskel på den ene kreditforening i forhold til den anden kreditforening, når du skal optage realkreditlån. Både BRF kredit, Nykredit, Totalkredit og Realkredit Danmark tilbyder lån der i både kurser og renter er stort set ens.

 

Lån penge til dit nye hus i en kreditforening.Set på denne baggrund betyder det altså ikke så meget, om du f.eks. vælger Totalkredit , BRF kredit eller en anden kreditforening.

 

MEN det er stadig muligt at profitere på, at der er flere kreditforeninger og dermed realkreditlån på markedet. De forskellige kreditforeninger er nemlig knyttet til forskellige banker, hvor Totalkredit f.eks. er kreditforening for de mindre lokale banker i Danmark.

 

Måden du kan bruge dette på er ikke ved selve det realkreditlån, som du påtænker at optage, da der som sagt ikke er stor forskel fra den ene kreditforening i forhold til den anden. Men idet kreditforeningerne er knyttet til forskellige banker, har banken en økonomisk interesse i, at du bruger lige netop deres kreditforening.

 

Dette betyder, at hvis du har en lokal bank, som dermed bruger Totalkredit, så kan du bruge dette som en trumf, når du f.eks. forhandler rente på boliglånet i din bank. Du vinder ikke noget ved at bruge f.eks. Totalkredit frem for BRF kredit, men det gør din bank! Dermed kan du ”sælge” noget, som du ikke skal give noget for, da det er fuldstændigt ligegyldigt for dig, om du bruger Totalkredit, BRF kredit, Nykredit eller Realkredit Danmark, da de jo har de sammen produkter til ca. samme pris.

 

En god handel opnås, når begge parter får noget, som de gerne vil have, så hvorfor ikke lade banken give dig fordele til gengæld, når du opretter et realkreditlån i deres kreditforening?

 

Opsummeret er det altså ligegyldigt, om du konkret bruger den ene kreditforening eller den anden til at optage dit realkreditlån. Men da din bank har en interesse i en bestemt kreditforening såsom f.eks. Totalkredit eller BRF kredit, så forlang noget til gengæld.

 

 

Lån og realkredit forside
Afdragsfrie lån
Andelsboliglån
Billige lån
Boligfinansiering
Fastforrentede lån
Forbrugslån / Kreditlån
Kreditforening
Rentedyk
Renteloft
SDO Lån
Variable lån / Flexlån
Links
Privacy policy